keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

  HEIK´S KITCHEN
  22.4.2015
 Tänään HEIK`S KITCHEN:issä paisteltiin pihvejä ja tehtiin Hasselbackan perunoita. Myös simaa      päästiin tekemään. Ei tullut juhannussimaa, ihan vaan vappusimaa. Parasta vaan toivoa, ettei sima  käy liikaa. Antonin ja Hapon meno oli muutenkin vähän aktiivista. Niina pääsi tänään opettamaan  miten lihaa käsitellään. Pihvit paistettiin pareittain. Kaikin puolin ei kuitenkaan hommat onnistunut.  Palohälytin alkoi soimaan pihvejä paistettaessa. Lopputulos oli ihan hyvä.

 Ohje:

Raaka-aineet

  • 1-2 tasakokoista perunaa per ruokailija
  • Voita tai margariinia
  • Suolaa
  • Korppujauhoja
  • Juustoraastetta

Kuori perunat.
Leikkaa niihin viiltoja niin, että viipaleet jäävät alaosastaan kiinni.
Pane perunat voideltuun uunivuokaan.
Sivele sulatetulla rasvalla.
Ripottele pinnalle suolaa.
Kypsennä uunissa 200-asteessa vajaa tunti.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja.
Laita takaisin uuniin ja jatka kypsennystä niin, että juusto sulaa perunoiden pintaan ja väri on kauniin ruskea.

Plussat ja miinukset: +Hyvä ruoka -Palohälytys

Kokonaisarvosana: 9






Valtteri kävelee ja kokkaa unissaan

Aina kun ylihärmäläisellä on puukko kädessä pitää olla varovainen

Palohälytys!

Antonin RAP-esitys

Anton piti esitelmää tullimiehen työstä
Pihvejä paistettaessa Anton antoi rauhallisesti palautetta

Juhannussimaa vaiko jonkun toisen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti