HEIK´S KITCHEN
22.4.2015
Tänään HEIK`S KITCHEN:issä paisteltiin pihvejä ja tehtiin
Hasselbackan perunoita. Myös simaa päästiin tekemään. Ei tullut juhannussimaa,
ihan vaan vappusimaa. Parasta vaan toivoa, ettei sima käy liikaa. Antonin ja
Hapon meno oli muutenkin vähän aktiivista. Niina pääsi tänään opettamaan miten
lihaa käsitellään. Pihvit paistettiin pareittain. Kaikin puolin ei kuitenkaan
hommat onnistunut. Palohälytin alkoi soimaan pihvejä paistettaessa. Lopputulos
oli ihan hyvä.
Ohje:
Raaka-aineet
- 1-2 tasakokoista perunaa per ruokailija
- Voita tai margariinia
- Suolaa
- Korppujauhoja
- Juustoraastetta
Kuori perunat.
Leikkaa niihin viiltoja niin, että viipaleet jäävät alaosastaan kiinni. Pane perunat voideltuun uunivuokaan. Sivele sulatetulla rasvalla. Ripottele pinnalle suolaa. Kypsennä uunissa 200-asteessa vajaa tunti. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja. Laita takaisin uuniin ja jatka kypsennystä niin, että juusto sulaa perunoiden pintaan ja väri on kauniin ruskea. Plussat ja miinukset: +Hyvä ruoka -Palohälytys |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti