keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

HEIK´S KITCHEN 1.4.2015

    HEIK´S KITCHEN
1.4.2015
Tänään HEIK´S KITCHEN:issä tehtiin pashaa. Se tarjotaan vasta huomenna, koska se on vasta päivän päästä parhaimmillaan. Seiskat tekivät yhden pashan ja kasi-ysit kaksi pashaa. Pasha syödään huomenna seiska-ysien käsityötunneilla. Työskentely sujui ihan hyvin, eikä suurempia ongelmia ollut.
Ohje:
MÄÄRÄ
AINES
250 g
maitorahkaa
100 g
pehmeää voita
1
keltuainen
1 dl
sokeria
2 dl
kuohukermaa
3 tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
rouhittua mantelia
2 rkl
korintteja tai rusinoita
LISÄKSI:

pashamuotti tai kahvinsuodatin

puhdasta sideharsoa

Valmistusohje
1.      Ohjeesta tulee yksi pieni pasha. Suureen muottiin tarvitaan kaksinkertainen annos. Liota pashamuottia noin tunnin ajan. Kiehauta sideharso. Jäähdytä se kylmässä vedessä ja kierrä kuivaksi. Vuoraa pashamuotti tai kahvinsuodatin sideharsolla.
2.      Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa huoneenlämmössä pehmennyt voi ja sokeri. Lisää joukkoon mausteet, rahka, keltuainen ja kermavaahto sekä maustavat ainekset.
3.      Aseta pashamuotti kulhoon. Lusikoi massa sideharsolla vuorattuun muottiin. Peitä pasha harson reunoilla ja pane kulho pashoineen jääkaappiin. Anna pashan valua seuraavaan päivään.
4.      Kumoa pasha vadille. Irrota sideharso ja korista pasha punaisella tuohuksella, ruusulla tai punaiseksi värjätyillä munilla. Tarjoa pasha kulitsan kanssa pääsiäispöydässä.

Plussat ja miinukset: +Ei suurempia ongelmia -Anton oli vähän yliaktiivinen


Kokonaisarvosana: 9-


Mitäköhän pahaa Happo teki tänään?

Onni on puhjeta innosta

Valio-brother 1

Valio-brother 2

Toivottavasti se on vain taskulamppu

Pasha

Yksi pashoista vähän "löysistyi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti