keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

HEIK´S KITCHEN 25.3.2015

              HEIK´S KITCHEN

25.3.2015
Tänään HEIK´S KITCHEN:issä tarjottiin juustopiirakkaa hedelmälisukkeen kanssa. Jokainen ryhmä (mansikat, kirsikat, vadelmat) tekivät yhden piirakan, kattoivat pöydän ja huolehtivat omista tiskeistään. Ensimmäisellä tunnilla seiskat opiskelivat vähän historiaa ja hoitivat pieniä valmisteluja piirakkaa varten. Tänään suurin ongelma oli se, että omatoimisuus puuttui lähes kokonaan. Melutaso nousi myös välillä vähän liikaa. Kaikki piirakat onnistuivat hyvin. Eliisan ryhmän piirakka oli tänään kaikista paras. Kattauksessa voiton vei Ellin ryhmä.

Plussat ja miinukset: +Onnistunut lopputulos  -omatoimisuus puuttui -melutaso oli välillä liian korkea

Kokonaisarvosana: 9

Ohje:
·         300g raastettua voimakasta juustoa (gruyere)
·         4 kananmunaa
·         2dl kermaa
·         Mustapippuria
·         Jauhettua muskottipähkinää
·         Voita vuokaan

Raasta juusto ja levitä se tasaisesti voideltuun vuokaan (halkaisija n. 21 cm). Sekoita keskenään munat ja kerma, ja lisää mausteet. Juustosta tulee itsessään sen verran suolaa, ettei sitä tarvitse
erikseen lisätä. Kaada muna-kermaseos juustoraasteen päälle. Paista uunin keskitasossa 225 C asteessa 25 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

           
Valtteri teki töitä tänään sokkona ja tuloskin oli sen mukaista

Eliisasta kun on kyse, on työn laatu huippuluokkaa

Anton yllätettiin munat kädessä

Noalla ei ollut tänään mitään kiirettä

Voittajakattaus




Piirakka näytti vähän löysältä, mutta maku oli hyvä


Lauri oli taas kerran aivan innoissaan

Piirakka ja hedelmälisuke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti